Постом до здравља, пост за оболеле, храна и исцељење

Е-маил
монахиња Атанасија Рашић (Манастир Рукумија)

Цена:
Продајна цена: 300,00 Дин.
Опис

Саветник за здрав живот и употребљив је за опште побољшање здравља, а не само за оболеле.