Србски посни кувар

Е-маил
монахиња Атанасија Рашић (Манастир Рукумија)

Цена:
Продајна цена: 1000,00 Дин.
Опис

Садржај: Посни кувар на води, Кувар на уљу, Јела од рибе, Како се слави крсна слава, Предјела, Посни колачи, Правила поста и др.