СРБСКИ ПОСНИ КУВАР ново допуњено издање

Е-маил
монахиња Атанасија Рашић (Манастир Рукумија)
080003
zuti_kuvar_sadrzaj_03
zuti_kuvar_sadrzaj_04
zuti_kuvar_sadrzaj_07
zuti_kuvar_sadrzaj_05
zuti_kuvar_sadrzaj_02
zuti_kuvar_02
zuti_kuvar_01
zuti_kuvar_03
zuti_kuvar_04
zuti_kuvar_sadrzaj_01

Цена:
Продајна цена: 3000,00 Дин.
Опис

Садржај: Посни кувар на води, Кувар на уљу, Јела од рибе, Како се слави крсна слава, Предјела, Посни колачи, Правила поста и др.